Maloletni LJ. B. (17) koji je osumnjičen da je u okolini Bečeja, u selu Mileševo, udarcima čekićem, ubio svoju rođaku S. M. (65), a potom njenim automobilom pobegao, i ranije je vršio razna krivična dela, a navodno je imao problema i sa nedozvoljenim supstancama. Ubistvo S. M. prijavio je J. B, otac maloletnog LJ. B.

Policija još istražuje sve okolnosti koje su prethodile stravičnom zločinu u selu Mileševo, kod Bečeja, kada je maloletni LJ. B. presudio svojoj tetki S. M. udarcima čekićem. Međutim, prema onome što je do sada poznato, kobnog dana LJ. B. je otišao u njenu kuću, a žena ga je pustila unutra. Oni koji su poznavali porodicu veruju da je LJ. B. znao da je ranije tog dana S. M. trebalo da dobije novac od posla koji je radila, te sumnjaju da je to motiv ovog zločina.

Foto: Društvene mreže

 

Nakon što je navodno presudio nesrećnoj ženi, LJ. B. joj je ukrao automobil "opel" i pobegao. Osim toga, iz njene kuće je odneo i dva mobilna telefona. Upravo taj postupak policiju je doveo do njega, pošto su ga locirale bazne stanice i on je danas uhapšen. U međuvremenu se oglasila i policija.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Policijskom upravom u Subotici, uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz okoline Bečeja, zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo. Sumnja se da je maloletnik, sinoć, u Mileševu, udarcima i ubodima usmrtio šezdesetčetvorogodišnju meštanku u njenoj kući", saopšteno je danas.

(Mondo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".