Малолетник (17) осумњичен је да је убио своју рођаку у селу код Бечеја, након што је упао у њен дом, па је ударио чекичем и избо, ухапшен је у једној средњој школи у Бачкој Тополи, сазнаје Курир!

Куриру су из школе потврдили да је полиција још увек код њих.

- Полиција је још у школи, разговарамо са њима и са ђацима. Нико још није свестан шта је тачно било, па не можемо још ништа да откривамо - речено је из ове школе.

Ухапшен је тачно у подне, 40 километара даље од места злочина, потврђено нам је из полиције у Суботици.

- Полиција га је још синоћ лоцирала. Прво је у центру Бачке Тополе пронађен црвени "опел", који је припадао жртви, а којим се малолетник после злочина довезао до Тополе. Пре неких сат времена осумњиченом су стављене лисице - каже извор Курира.

Комшија из села код Бечеја, који живи близу убијене, описао је језиву сцену коју је затекао.

- Позвао ме је комшија да проверим шта се дешава у кући код комшинице. Изашао сам напоље и комшија ме је замолио да уђем у кућу како би видео да ли је комшиница добро. Нисам знао куда треба да уђем, упалио сам блиц на телефону, и дозивао је: "Комшинице, комшинице" и нико није одговарао - каже младић који је нашао несрећну жену.

Подсетимо, злочин је пријавио дечаков отац Ј.Р., а како сазнајемо малолетник је био проблематичан и мотив убиства је највероватније користољубље.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".