С. М. (65) из околине Бечеја која је брутално убијена у свом породичном дому и то од стране, како се сумња, свог малолетног блиског рођака (17) који је након злочина узео њен аутомобил и побегао у Бачку Тополу где је данас и ухапшен, живела је сама, а свог наводног убицу је пустила у дом.

Комшије кажу да су приметили да се јуче нешто чудно дешава с њиховом комшиницом, али нико није знао тачно шта. Након неког времена један од комшија је ушао у кућу убијене и затекао је како лежи на стомаку, покривена ћебетом. Покушао је да је дозове, али одговора није било, затим је истрчао из куће из свог дома позвао полицију.

- Лежала је на стомаку и била је делимично покривена ћебетом. Видео сам да је све разбацано, и опет сам два пута дозивао жену, али се није одазивала. Истрачао сам из куће и отишао прво до њене комшинице с којом се дружила, али се она није појавила, па сам дошао у своју кућу и позвао полицију.

Фото: Друштвене мреже

 

Подсетимо, малолетник је после злочина отишао жртвиним аутомобилом. Полиција је прво у центру Бачке Тополе пронашла кола, а потом и осумњиченог малолетника, који је одведен у полицијску станицу. Наиме, хапшење се, наводно догодило у једној средњој школи, а они су раније за Курир потврдили да је полиција код њих.

- Полиција је још у школи, разговарамо са њима и са ђацима. Нико још није свестан шта је тачно било, па не можемо још ништа да откривамо - речено нам је из ове школе.

Ухапшени малолетник је лишен слободе тачно у подне, 40 километара даље од места злочина, потврђено нам је из полиције у Суботици.

Фото: Друштвене мреже

 

- Полиција га је још синоћ лоцирала. Прво је у центру Бачке Тополе пронађен црвени "опел", који је припадао жртви, а којим се малолетник после злочина довезао до Тополе - каже извор Курира.

Шта је мотив  убиства за сада није познато, али ухапшени младић наводно важи за проблематичног.

- И раније је вршио разна кривична дела, наводно има проблема и са недозвољеним супстанцама. Могуће да му је новац требао - каже извор Курира из истраге.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".