Цела породица је максимално посвећена глумцу, а садашња и бивша супруга заједничким снагама покушавају да му пруже подршку.

Ипак, извор близак породици открио је како Брус Вилис лакше препознаје глас његове бивше супруге од других, због чега Деми Мур свакодневно разговара са њим док му се стање све више погоршава.

- Деми је у сталном контакту са Брусом и Емом. Користи сваку слободну прилику да проведе време са њим. Ако није уз њега, зове га како би Брус чуо њен глас. Брус не може пуно да прича и чини се да схвата јако мало од онога што му говоре - рекао је извор, додајући како је породица свесна да глумац неће бити заувек уз њих.

Фото: Профимедиа

 

 

Извор је открио како се породица и даље бори са прихватањем тужне вести о новој дијагнози, али и како је глумац "још увек присутан и жељно ишчекује долазак свог првог унука".

- Породица цени сваки тренутак. Жели да његов унук има срећно сећање на деду који је био присутан и активан у његовом или њеном животу. Чврсто је уверен да ће беби дати најбоље од себе. Има дана кад угледају старог Бруса, али они су кратки. Чини се да им све више измиче и то им слама срце. Било је болно гледати га како пропада. Старијим ћеркама недостаје стари Брус - онај који их је задиркивао због њихових момака и давао им духовите савете - додао је.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: