Умри мушки фанови препознају као божићни филм јер се радња догађа на Божић и годинама се тај филм емитовао баш око тог празника. Међутим, Вилис, који у филму тумач лик полицајца Џона Меклејна, тврди да то није божићни филм. Он је снимио шаљиви видео како би га обожаваоци боље схватили.

- "Умри мушки" није божићни филм. Умри мушки је филм Бруса Вилиса - рекао је Брус у видеу, а у коментарима се развила права расправа и фанови су били веома одлучни у тврдњама да то ипак јесте божићни филм.

Реакције обожавалаца биле су бројне:

"Опрости, ти си можда био у филму, али ово је ипак божићни филм и тако ће бити увек", "Не слажем се тобом, Брусе, ово је божићни филм. Па гледам га сваки Божић", "Не, не, у праву је. Ово није божићни филм, ово је истински божићни филм. Божић није Божић ако Ханс Грубер не падне са зграде", "Не, ово је Вилисов божићни филм", "На једном стриминг сервису може се наћи у секцији божићних филмова", "То је најјачи божићни филм и ти си најјачи", "Посветио сам цело децембар твојим филмовима само због филма Умри мушки на Божић", "Смејеш се у овом видеу, значи да и ти то мислиш", само су то неки од коментара испод Вилисовог видеа.

Подсетимо, Брус је због тешке болести морао да престане да се бави глумом, али је прошле године, пре дијагнозе афазије, продао своја права на "дигиталног близанца" фирми Дипкејк, која сада у филмовима може да користи његово лице. Тако ће се Вилис и даље појављивати у новим филмовима, иако физички неће глумити.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".