Cela porodica je maksimalno posvećena glumcu, a sadašnja i bivša supruga zajedničkim snagama pokušavaju da mu pruže podršku.

Ipak, izvor blizak porodici otkrio je kako Brus Vilis lakše prepoznaje glas njegove bivše supruge od drugih, zbog čega Demi Mur svakodnevno razgovara sa njim dok mu se stanje sve više pogoršava.

- Demi je u stalnom kontaktu sa Brusom i Emom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vreme sa njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi Brus čuo njen glas. Brus ne može puno da priča i čini se da shvata jako malo od onoga što mu govore - rekao je izvor, dodajući kako je porodica svesna da glumac neće biti zauvek uz njih.

Foto: Profimedia

 

 

Izvor je otkrio kako se porodica i dalje bori sa prihvatanjem tužne vesti o novoj dijagnozi, ali i kako je glumac "još uvek prisutan i željno iščekuje dolazak svog prvog unuka".

- Porodica ceni svaki trenutak. Želi da njegov unuk ima srećno sećanje na dedu koji je bio prisutan i aktivan u njegovom ili njenom životu. Čvrsto je uveren da će bebi dati najbolje od sebe. Ima dana kad ugledaju starog Brusa, ali oni su kratki. Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Bilo je bolno gledati ga kako propada. Starijim ćerkama nedostaje stari Brus - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im duhovite savete - dodao je.

(Mondo)

BONUS VIDEO: