Домаћин емисије "Сасвим природно" објавио је снимак из емисије која ће се емитовати.

- Само мали наговештај премијере која вас очекује у недељу - почео је он, а потом открио саопштење продукције:

- Продукција: Ова епизода емисије Сасвим природно као и свака друга у последњих 20 година није финансирана из буџета Јавног Сервиса. РТС за емисију даје 3 минута рекламног простора које продукција сама продаје. Велико хвала спонзорима који попуњавају тај рекламни простор - написао је он.

Подсетимо, председник Управног одбора Радио-телевизије Србије Бранко Кланшчек испричао је како РТС има само три ауторске емисије, а да су све остале производ продукцијских кућа људи који су званично запослени у Јавном сервису, а који затим продају своје пројекте РТС-у и на тај начин узимају додатни новац.

- Ако се изузме информативни програм, који је заступљен у емитовању 40 одсто, постоје само три емисије које производи РТС. То су: Слагалица, Шареница и РТС Ординација. Све друго, осим информативног програма су спољне продукције. Рецимо водитељка квиза "Стигни ме ако знаш" Кристина Раденковић добија 15.900 евра за 10 снимајућих дана. То је рецимо јако занимљиво јер се то снима на Кошутњаку, у нашем студију, наша је водитељка, а ми имамо договор са Филмингом да они то раде, тако да је то потпуно нејасно - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО