Јелена Карлеуша је пре три године оптужила Светлану Цецу Ражнатовић за убиство њеног бившег вереника Зорана Давидовића Ћанде и поднела тужбу. Ражнатовићева је Карлеуши узвратила контратужбом због клевете.  

Први основни суд је  донео коначну одлуку, Цеца није крива, а Јелена ће морати њој да плати 256.500 динара!

Након одржаног главног претреса, Цеца је пред окупљеним новинарима изјавила:

- Ако неко без чињеница не оде у тужилаштво или полицију, него у медије и изговори гомилу оптужби и лажи, због којих угрожава безбедност целе моје породице, каља ми углед и част, та особа не може бити психички нормална.

- Јелена је од судије захтевала да казни Цецу јер "на све могуће начине, годинама, покушава да је деградира". Казала је да то што је Ражнатовићева рекла да је психички оболела не погађа само њу, већ и чланове њене породице. Јелена је судији објаснила да Цеца има велики утицај на друштво, да је та њена изјава вређа и да никада није урадила ништа због чега би се могла назвати "лудом" - изјавио је извор близак певачицама које ратују укупно 23 године. 

Цеца је доказала да није крива: 

- Цеца је објаснила судији да није имала намеру да омаловажи Јелену. Она је поновила да особа која без икаквих доказа оптужује неког да је одговоран за туђу смрт није психички здрава! Додала је да ниједног тренутка није изговорила: "Јелена није психички нормална", већ да је то уопштено рекла, након што је прозвана да је крива за смрт Карлеушиног вереника Ћанде - наставља саговорник "Информера" и додаје да је Први основни суд у Београду утврдио да Ражнатовићева није имала намеру да увреди Карлеушу:

- ЈК је изгубила тужбу. Још није исплатила Цеци новчану казну, а суд јој је наложио да то уради у року од осам дана. Не знам да ли ће ЈК поштовати ову одлуку суда.

Суд је Јелену казнио због тога што није долазила на суђења, укупно једанаест претреса. Добила је новчану казну у износу од 107. 250. динара. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".