Није брак Драгана и Маје Бјелогрлић једини о којем се пише. Бројни познати парови који су своју везу озваничили пред матичарем интересују јавност, ипак чини се да редитељ и бивша манекенка у том погледу имају водећу позицију.

Фото: АТА имагес

 

 

Емотивну везу отпочели су деведесетих година. Упознали су се приликом снимања рекламе за намештај када су им се енергије препознале, а мало је било потребно да схвате да су једно за друго.

Забављали су се кратко, а потом 1996. године венчали.

Глумац је манекенку упознао у јеку своје највеће популарности, када се широм Балкана емитовала серија "Бољи живот" у којој је он тумачио један од главних ликова Слободана Бобу Попадића.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

С обзиром да је Драганов јунак био лудо заљубљен у јунакињу, коју је играла његова колегница Снежана Савић првобитно се доста тих дана писало о приватном односу двоје колега. Тек када је Бјела обелоданио романсу са Мајом, нагађања о његовој љубави са Савићевом су прекинута и све поменуто пало је у воду, пише Сторy.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Истина је била и данас је само једна и то да је Бјелогрлић одувек, изузетно ценио Снежану. Међу њима осим поштовања и колегијалног односа ничега више није било, а њена фотографија осванула недавно на његовом Фацебоок профилу можда чак и најбоље сведочи обостраном уважавању након толико година.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".