Марији је у емисији "Звезде Гранда Специјал" постављено питање са којим колегом из жирија се најбоље слаже, а ко јој "диже притисак".

- Дошла сам поприлично нервозна, али не могу сада да вам кажем о чему се ради, рекла је Марија приликом недавног гостовања у у коју је дошла одмах након снимања другог круга, а водитељ је упитао да ли јој је Вики Миљковић "дигла притисак" овог пута..

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Online

 

 

- Вики и још пар колега, али Боже мој… На крају и на почетку свега ми смо колеге које се мимо емисије подржавају, поштују, ту смо једни другима на располагању, е сад што неко ватреније или мање ватреније реагује у тој емисији, шта да радимо, такви су нам карактери и вероватно је зато то и нагледанији шоу у региону,одговорила је Марија.

Кроз седам сезона такмичења показало се да Марија и Саша одлично слажу.

- Морам да будем искрена за седам година колико седим у жирију, у деведесет, ма деведесет и пет посто случајева ми заиста мислимо исто. Ако је ствар забаве, ако треба да оценимо кандидата који није wоw интерпретатор али је добар за шоу, ја сам ту за то да подржим. Исто тако, ако је неко заиста добар интерпретатор, за шта се првенствено залажем, Саша је ту да подржи, било да се ради о мом или туђем кандидату,  објаснила је певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zvezde Granda

 

 

- Зато што немам стрпљења и живаца, друга ствар је то што је све превише брзо у данашње време и конзумација је толико брза да не морам да давим. О сваком кандидату могу да причам десет минута, али нема потребе, одговорила је Шерифовићева.

Саша Поповић је открио да се дешава да чланови жирија на снимање дођу нерасположени, али да своје расположење никад не преносе на друге.

- Неко је болестан, неко има проблеме, али кад седнемо у те фотеље и дамо знак да креће снимање, све се то заборави. Мислим да је жири увек концетрисан и расположен, ретко се деси да је неко утучен и да завлачи у снимању, чини ми се да смо увек добро расположени, увек орни за добру расправу и добру свађу, објаснио је Поповић, а Марија се надовезала:

- Постоје неки тренуци у којима погледом препознамо шта треба да се ради, како треба да се делам, да ли треба да палим ватру, али шта год било у нашим животима мимо "Звезда Гранда", оног момента кад се светла упале, првенствено зато што сви професионалци, немамо право да будемо утучени, рекла је Марија у емисији.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".