Брак познатог музичког пара трајао је десет година, а 2018. године су одлучили да ставе тачку. Развод је прошао врло болно, Емина и Сандал завршили су на суђењу због неплаћања алиментације синовима. Према писању турских медија, Мустафа је поднео контратужбу и приложио доказе да је уплатио укупно 1.8 милиона турских лира (око 115.000 евра).

Емина је открила у којој је фази суђење: 

- Наставља се и наставиће се. У мом случају ради се само о принципу који мора да се поштује и одговорности која мора да се преузме. Адвокати раде свој посао, ја им се не мешам - рекла је Емина, а потом признала да људи у Турској нису објективни по овом питању.

- Нажалост, нису. Скоро сви написи у новинама увек су на страни мог бившег супруга, случајно или намерно. Али, ја сам давно престала да се секирам. Једноставно ме то више не погађа - искрено је признала тада Емина за "Стори".

Емина је прошле године наводила да је Мустафа слагао да има финансијске проблеме.

- Још се судимо и надам се да ће правда победити! Није он ни у каквој кризи. Ево, ако једног дана буде имао финансијске проблеме, радићу бесплатно за њега - рекла је том приликом Емина.

Подсећања ради бивши муж Емине Јаховић Мустафа Сандал  стао је по други пут тна "луди камен" прошле године са својом изабраницом Мелис Сутшуруп која од њега млађа 19 година. Венчали су се најпре у Риму 3. јуна, а гала прославу су направили од 10. до 12. јуна у луксузном хотелу у Мармарису, за шта су платили око 200.000 евра.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".