Brak poznatog muzičkog para trajao je deset godina, a 2018. godine su odlučili da stave tačku. Razvod je prošao vrlo bolno, Emina i Sandal završili su na suđenju zbog neplaćanja alimentacije sinovima. Prema pisanju turskih medija, Mustafa je podneo kontratužbu i priložio dokaze da je uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Emina je otkrila u kojoj je fazi suđenje: 

- Nastavlja se i nastaviće se. U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam - rekla je Emina, a potom priznala da ljudi u Turskoj nisu objektivni po ovom pitanju.

- Nažalost, nisu. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno. Ali, ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa - iskreno je priznala tada Emina za "Stori".

Emina je prošle godine navodila da je Mustafa slagao da ima finansijske probleme.

- Još se sudimo i nadam se da će pravda pobediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega - rekla je tom prilikom Emina.

Podsećanja radi bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal  stao je po drugi put tna "ludi kamen" prošle godine sa svojom izabranicom Melis Sutšurup koja od njega mlađa 19 godina. Venčali su se najpre u Rimu 3. juna, a gala proslavu su napravili od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta su platili oko 200.000 evra.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".