Почетком јула прошле године одјекнула је као бомба објава Јелене Карлеуше да се разводи од Душка Тошића после 14 година. Међутим, певачица и фудбалер су ипак решили да свом браку пруже још једну шансу.

Позната водитељка Јована Јеремић гостовала је у емисији Пулс Србије где се дотакла брака Јелене и Душка.

- Ја Душка стално виђам по ресторанима јер често ручамо на истим местима. Он тамо руча са ћеркама. Поздравила сам се и са Душком и ћеркама када сам их видела. Душко је господин, увек се јави и јако је умирен човек. Треба да то реше на леп начин. Ако је истекао рок том браку треба да се разиђу као људи и да остану пријатељи - рекла је Јеремићева.

Фото: АТА имагес

 

 

Шта је тачно то што кочи тај развод?

- То је инат. То је оно ја ти недам развод и развешћу се када ја хоћу. Ја прогнозирам да ће Јелена Карлеуша наћи новог мужа и да ће бити странац са америчког поднебља. Он ће бити странац и озбиљан баја на светском нивоу. Можда ће му чак родити још једно дете. Можда ја грешим, али ја тако видим Јелену у будућности - рекла је Јеремићева и додала:

- Сада ће бити наслови да сам луда, али ја имам ту неку интуцију. Уђем у просторију пуну људи и ја видим да су они у браку, ћутим али се на крају испостави да сам управу. Ја Јелену осећам.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".