Милан Калинић је тих година важио за великог београдског заводника, па му лепа Сандра није претерано веровала када су се упознали. Није могла ни да претпостави да ће наредне године провести са њим и имати предивну породицу.

Он је месец дана био упоран и доказивао се Сандри, а требало им је мање од две године да се венчају. У одабиру прстена и спремању изненађења су му помогле мајка и глумица Ања Мандић, која му је као сестра.

 

 

- Видела сам да је Милан узнемирен, али нисам ни слутила због чега. Није ми се јело слатко и једва сам га послушала. Кад сам угледала прстен, занемела сам. То је значило да ме пита да ли ћу с њим да поделим живот. Била сам у шоку. Све ми је поиспадало из руку. Обоје смо били збуњени. Он се сабрао, изашао из кола и клекао. Само сам понављала: да, да. Заувек ћу памтити тај седми октобар. Одједном, јавила се његова мама и шапућући конспиративно питала да ли све иде по плану. Послала сам поруке свим другарицама и у року од пола сата пола града је знало да се ускоро удајем - рекла је Сандра једном приликом, преноси Сторy.

 

 

Венчање је било у цркви Светог Марка уз присуство породице и пријатеља, али и бројних познатих личности, Миланових колега. Славље је настављено у једном престоничком ресторану све до зоре.

Млада је блистала у раскошној венчаници украшеној ситним детаљима и са фасцинатором на глави, док се младожења одлучио за класично црно одело. 

Сандра и Милан су сада већ дуже од деценије у браку, а имају и двоје деце, сина Вука и ћерку Теу. Они и данас изгледају заљубљено као првог дана, а Милан је једном приликом открио у чему је тајна.

 

 

- Питају ме шта је тајна. Ево, ово, кад се после 16 година са вама и даље овако смеје. То је тајна - кратко и јасно написао је глумац у опису фотографије на Инстаграму на којој је његова вољена Сандра.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".