Рада је недавно прекинула сарадњу са дугогодишњим менаџером и сад јој тај посао обавља рођена сестра Маја.

-Мене је тата васпитавао да увек прво мислим да друге па на себе, сада га критикујем за то. Што да делим другоме више него себи, мени да остаје мање, причам о финансијама. Кад сабереш и одузмеш, није ни чудно што сам подстанар толико дуго, с обзиром на то колико сам глупа, од свега имам бар кола - рекла је Рада, која је прекинула дугогодиш њу сарадњу са менаџером.

- Што се тиче пословног односа, трајао је 15 година и било је много ружних ствари, била сам много наивна, погрешно сам проценила. Дошла сам до те границе, да сам рекла себи да бих се пре вратила кући и чувала овце, само да не радим са претходним сарадницима. Нећу ништа више причати, нисам тај тип, чекам да видим колико ће тај неко други да ме нагази. Никад прва не бих изнела компромитујуће ствари у јавност. Те ствари ми утичу на елан, на вољу. Шта сам све сазнала за месец дана, била сам јако утучена. Свако добро ти желим, само даље од моје куће. Када то схватиш на прагу 40. године, мени док дође да пресечем, та одлука траје дуго - рекла је певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Рада Манојловић

 

 

Рада већ годинама наступа малтене сваки други дан, како у иностранству, тако и код нас, те не чуди због чега је толико разочарана јер је много новца изгубила. Протекли викенд је певала у Немачкој, и полако се опоравља од скандала са бившим менаџером.

(Блиц)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".