Она се осамдесетих појавила у "Камионџијама", а како каже, требало јој је неко време да свима стави до знања да је она у ствари - певачица.

- Тада нисам била ништа, нисам имала ни песму, нисам имала неки хит, да кажемо, да су неки битан разлог имали, као име... Али су ме изабрали у тој гужви. Дуго сам после имала проблем, нису знали да ли певам или глумим, питали су ме да ли сам глумица или певачица. Много пута сам објашњавала да ја нисам глумица, да сам певачица, али тада сам била баш млада, нисам ништа доказала ни показала - испричала је Весна.

Својевремено је издала и аутобиографију "Кад замиришу јорговани", а други део, по свему судећи, неће писати.

Фото: Предраг Митић

 

- То је део само, пола, оно што је интересантно. Пола треба да допишемо, али после тога ништа није било интересантно... - каже Весна, која се осврнула и на своју причу о некадашњим пороцима.

Фото: Предраг Митић

 

- У нашем послу, пола века у свету у којем ми живимо, само буди срећан да пробаш и да не останеш ни на чему, тако и ја. То је наш живот који је носио свашта нешто. Многи од нас су могли да заглаве, да се не опораве за три живота, али и то је опет срећа. Срећа и судбина, као и то нешто што смо понели од куће. Ја сам као мајмун, волела сам све да пробам, али лако сам излазила из сваке гужве, сем из певања.

(Пинк.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".