Тиктокерка Марија Мандић, која је на друштвеним мрежама веома популарна објављући видео клипове своје трудноће, изгубила је бебу након порођаја.

Марија се огласила на Инстаграму и срцепарајућим речима се опростила од сина.

Фото: Инстаграм принтскрин/маријамандиц58

 

 

- Анђеле мали, од почетка је све било превише добро да би било истинито. Мали немирко је ипак одлучио да је за неки бољи свет. За почетак свакоме бих пожелела трудноћу какву сам ја имала, па чак и порођај. Колико год сам се трудила све време ми је ово био највећи страх и само сам се молила да си добро. Да ли је то инстикт или не знам шта, али данима сам осећала неки унутрашњи немир и убеђивала себе да умишљам, али нисам нажалост. Само пар сати нас је делило од највеће среће. Изненадио си нас летос, нисмо то тада планирали, а онда си постао центар света. Десио си се у правом тренутку и учинио ме бољом, смиренијом, пре свега зрелијом и показао како умем да волим.

 

 

- Толико смо се сви радовали и само одбројавали дане. Шалила сам се да мозес да се зовеш и Милорад јуниор, да ми ништа није битно само што пре да се родиш. Лагала бих када бих рекла да ми тренутно ‘ко зна зашто је то добро’ није само утеха. Кажу ми да Бог узима себи анђеле, а ја цео живот верујем да ме управо они чувају. Ти си од сада мој највећи чувар лепи мој дечко (није што си мој, али си најлепша беба коју сам видела). Увек сам се дивила женама које пролазе кроз ово и мислила ја никад не бих могла, али заправо све смо ми јаке и можемо све да поднесемо. Воле те твоји бућији и хвала ти што си улепшао ових 9 месеци, а ми се видимо једног дана - написала је Марија.

 

@маријам8 Реплyинг то @усер84255555 која сте ви недеља? #фyп ♬ оригинал соунд - 🍄

 

- Другари, добијам много коментара и порука и знам да сте се сви радовали али нажалост немам лепе вести. Мали анђео није више са нама, надам се да ћете имати разумевања и чујемо се ускоро - додала је Марија.

Иначе, Марију на Тиктоку прати више од 200.000 људи, а она је на поментуој мрежи свакодневно делила своју свакодневницу у трудноћи.