Глумица Тијана Марковић објавила је на Инстаграму да се породила и на свет донела дечака по имену Сава.

- Најлепши рођендански поклон стигао је јануару и донео мали благослов који је изабрао мене да му будем мајка. Сава је рођен, написала је глумица у опису фотографије на којој држи бебину руку.

 

 

Подсетимо, глумица Тијана Марковић је прошлог септембра склопила брак са својим изабраником Драганом.

После одржане церемоније црквеног брака, младенци су кренули према луксузном хотелу где је одржана церемонија грађанског венчања, а потом је организована и луксузна журка.

Ова љубавна прича ускоро ће бити крунисана приновом, која ће судећи по фотографији коју је глумица поделила на свом Инстаграм профилу, стићи врло брзо.

 Драги моји, дивних 9 месеци. Бити у благословеном стању је нешто најлепше што жена може да осети. Грлим вас!, написала је Тијана у опису фотографије.

 

Иако Тијана не говори често о свом приватном животу, једном приликом је ипак открила детаље о Драгану, њеном садашњем супругу.

- Он је бизнисмен, има своју фирму, али се бави и продукцијом, радио је концерте Мерлина и Чоле. Тако смо се и упознали. Већ четири месеца смо заједно, али били смо пријатељи дуго пре него што смо почели да се забављамо - рекла је она једном приликом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".