Њени почеци везују се за временску прогнозу на ТВ Пинку.

Сања важи за једну од најпопуларнијих водитељки на домаћој јавној сцени, а једном приликом је открила како је почела да се бави овим послом.

Водитељка је гостујући у емисији "Амиџи шоу" испричала како је почела њена каријера.

- Мало се поклопе коцкице и онда се деси чудо, на телевизији је потребно чудо, мени се десило када сам први пут крочила код тебе у студио - рекла је Сања Огњену.

- Када сам ја први пут као гост крочила у твој студио, биле су на Аутокоманди изроварене све улице, па си ти мало закаснио на посао. Тада су мени драге колеге само окачиле бубицу и рекле: "Је л' можеш ти само да замениш Огњена?", ја кажем: "Али, ја сам гост", кажу они мени: "Нема везе, ти само нешто причај, само док он не стигне, сад ће он". Тако ми се десило чудо и ти си ми био за живота захвалан, јер сам те спасила. Тако је почела моја каријера - објаснила је Сања.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTRS Video / РТРС Видео / VLC Rekoder

 

 

Каријера Сање Кужет данас је на врхунцу, а пре седамнаест година, тачније 2006. године, она је у Јутарњем програму поменуте телевизије, гледаоце са осмехом извештавала о временским приликама, а изглед Сање Кужет и тада је често био на мети коментара.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTRS Video / РТРС Видео / VLC Rekoder

 

 

Приметно је да се Сања готово нимало није променила.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".