Бранкову супругу Наташу домаћа публика је гледала у популарним серијама "Јутро ће променити све", "Преживети Београд" и "Ургентни центар".

Пар је годинама у складном браку, а глумац је у једном интервјуу открио да, када бораве у Београду, немају много помоћи и једно од њих двоје увек је с малишанима.

Фото: Архив Новости

 

 

- Нас двоје смо у Београду малтене сами, па увек гледамо да се организујемо тако да једно од нас буде код куће са децом. Обоје радимо све, од пресвлачења, храњења, купања, успављивања и шетања деце до прављења ручкова и поспремања куће. Мало ми је било необично у почетку са Ковиљком, јер је девојчица, али навикао сам се и на то. Она обожава музику, чим чује тактове омиљених дечјих песмица, почне да се смеши. Највише воли “Уловио Тома сома”. Прва реч јој је била “тата” - испричао је својевремено глумац за магазин Глориа.

Глумац Бранко Јанковић се пре неколико година преселио у село Гуњаци код Осечине, где има фарму од 150 коза, а у Београд одлази кад год има пословне обавезе.

Бави се прерадом козјег млека и на својој фарми производи сир и сурутку. 

Фото: Принртскрин/Инстаграм/коза.ностра.бy.бранко.јанковиц

 

 

Глумица Тамара Драгичевић, која у "Војној академији" игра Бранкову супругу, тачније жену кадета Џаковића поделила је пре извесног времена слику на којој је позирала са глумцем и његовом изабраницом Наташом и нашалила се:

- С две жене, написала је Тамара.

 

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".