Међутим, у једном тренутку, од љубави су били јачи пороци и друге жене, што је довело до краха њиховог брака, али упркос томе, Џеј до своје смрти није крио да му је Нада и након развода остала највећа љубав, подршка и животни ослонац.

Фото: В. Данилов

 

 

Ипак, мало ко зна да је у његовом животу постојала још једна жена за коју су га везивале посебне емоције. Наиме, Џеј је пре готово три деценије упознао Дубравку, девојку која је глумила у његовом споту за песму "Где ћу сад, моја ружо". Дубравка је у то време, како су причали извори блиски певачу, била једна од најлепших девојака у граду, а њеном шарму није могао да одоли ни Џеј. Иако никада није потврдио да је између њих било нешто више од пријатељства, Џеј није крио да је Дубравка имала посебно место у његовом срцу.

- Био је дуго заљубљен у њу, као и готово сви момци Дорћола, али никада није рекао да је међу њима било нешто више од пријатељства - рекао је неименовани извор једном приликом за домаће медије.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dzej Music Official

 

 

Ипак, трагичне вести затекле су легендарног певача 2014. године када је сазнао да је Дубравка преминула у 44. години. Њена смрт га је толико потресла да данима није могао да заустави сузе.

- Неколико дана пре тога причао је о њој с пријатељем и рекао како би баш волео да је види, те да је убеђен да би га и сада својом лепотом оставила без даха. И ево шта се десило. Данима му је тешко због ње и свако мало заплаче. Чак је и попио лек за смирење када је чуо да је изненада преминула. Дубравка је време када су снимали спот била једна од најлепших девојака у граду и у Џејовом срцу је имала посебно место - открио је извор близак певачу након Дубравкине смрти, а о великом губитку тада је проговорио и Џеј, који је признао да му је њена смрт веома тешко пала.

- Нисам могао да верујем када сам чуо! Ево и сад ми дође да заплачем. Отишла је лепа Дуда. Била је много добра жена, поштена и ово је стварно велика штета. Да је Бог дао бар још мало да живи. И сада се јежим када док причам о њој. Криво ми је много што се нисмо видели, а последње време сам често помишљао на њу. Као да је то био неки знак. Нека јој Бог душу прости, шта друго могу да кажем сада када је више нема - испричао је просављени фолкер тада за домаће медије.

Подсећамо, легендарни Џеј Рамадановски преминуо је у децембру 2020. године у 56. години од последица срчаног удара.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".