Лепа се удавала два пута. Од првог супруга је сачувала презиме, а други пут је била удата за доста млађег менаџера, Владу Перовића. Лепа се од Владе развела због преваре, а он је једном приликом рекао да га је стално нападала због страха да ће је оставити и преварити, што се на крају и десило.

- Кад смо се оженили 1977. направили смо велику свадбу, 20 оркестара је било, сви певачи, имали смо једно 400 људи. Сутра наслов у новинама – Удала се Лепа. Моје име нико споменуо није. Мене су звали Лепин Влада. То је Тома Здравковић смислио. Били смо срећни, али ме је онда стално нападала. Увек је причала да ћу је оставити и преварити - открио је Влада Перовић.

Фото: Архив Новости

 

Њихов брак је завршен због његове преваре, а Лепа у свом стилу опосала како је ухватила бившег супруга у швалерацији.

- Рекла сам да идем на десет дана у иностранство да певам. Одвезао ме је до аеродрома. Цмок, цмок. Ја као бајаги одем, али сам се вратила исте вечери. Затекла сам их кад су се распремили у спаваћој соби. Њу сам избацила напоље онако гологузу! Молила ме да јој дам одећу, а ја јој нисам дала. После сам јој бацила гардеробу низ степенице и отерала је напоље - рекла је Лепа у једној емисији.

Много година после њиховог развода, на Интернету се појавила фотографија са њиховог венчања. Како је популарна певачица изгледала у венчаници, можете видети на фотографији у оквиру текста.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".