Međutim, u jednom trenutku, od ljubavi su bili jači poroci i druge žene, što je dovelo do kraha njihovog braka, ali uprkos tome, DŽej do svoje smrti nije krio da mu je Nada i nakon razvoda ostala najveća ljubav, podrška i životni oslonac.

Foto: V. Danilov

 

 

Ipak, malo ko zna da je u njegovom životu postojala još jedna žena za koju su ga vezivale posebne emocije. Naime, DŽej je pre gotovo tri decenije upoznao Dubravku, devojku koja je glumila u njegovom spotu za pesmu "Gde ću sad, moja ružo". Dubravka je u to vreme, kako su pričali izvori bliski pevaču, bila jedna od najlepših devojaka u gradu, a njenom šarmu nije mogao da odoli ni DŽej. Iako nikada nije potvrdio da je između njih bilo nešto više od prijateljstva, DŽej nije krio da je Dubravka imala posebno mesto u njegovom srcu.

- Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva - rekao je neimenovani izvor jednom prilikom za domaće medije.

Foto: Jutjub printskrin/Dzej Music Official

 

 

Ipak, tragične vesti zatekle su legendarnog pevača 2014. godine kada je saznao da je Dubravka preminula u 44. godini. NJena smrt ga je toliko potresla da danima nije mogao da zaustavi suze.

- Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u DŽejovom srcu je imala posebno mesto - otkrio je izvor blizak pevaču nakon Dubravkine smrti, a o velikom gubitku tada je progovorio i DŽej, koji je priznao da mu je njena smrt veoma teško pala.

- Nisam mogao da verujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je Bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo videli, a poslednje vreme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema - ispričao je prosavljeni folker tada za domaće medije.

Podsećamo, legendarni DŽej Ramadanovski preminuo je u decembru 2020. godine u 56. godini od posledica srčanog udara.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".