Поп звезда Јелена Карлеуша, деценијама је присутна на музичкој сцени и успела је да од свог имена изгради бренд који је пробио границе Балкана. Својим модним комбинацијама, али и музичким хитовима се искристалисала као водећи уметник, а своју популарност користи и за подизање свести о многим темама које су, рекло би се још увек непопуларне на овим просторима.

Фото: АТА имагес

 

 

Као неко ко се декларише као вегетаријанац, небројено пута је стала управо у заштиту животиња, које трпе тортуру па и бивају, како она каже, убијене зарад моде, исхране или чисте разоноде, односно лова. Овог пута огласила се како би апеловала на заштиту изнемогле животиње, која је очигледно занемаривана од стране власника.

На друштвеној мрежи Инстаграм, на којој је прати 2.5 милиона људи, редовно се може видети како дели сцене попут ових, у намери да пружи помоћ онима којима је то напотребније.

Фото: Инстаграм принтскри/karleusastar

 

 

Сада је поделила фотографије на којима се види пас који је у прљавстини и блату, на хладноћи и ветру, везан и изгладнео до те мере да му се ребра могу видети, те да притом једва стоји на повређеним ногама.

- Добила сам ове слике путем мејла. Молим све људе који знају о чему је реч, ко је монструм који у оваквом стању држи изгладнелог пса без воде на ланцу и зашто се већ није позвала полиција? - гласио је опис прве фотографије коју је Јелена поделила путем свог профила на поменутој социјалној мрежи, а потом је уследила и наредна фотографија.

Фото: Инстаграм принтскри/karleusastar

 

 

- Комшије, ви који сте ово сликали, одмах зовите полицију и пријавите монструма - закључила је ЈК апелујући да било ко, ко је у могућности, помогне недужној животињи која пролази патњу.

Верујемо да ће исход ове трагичне приче ипак бити позитиван након што је Јелена поделила узнемирујућ материјал.