Pop zvezda Jelena Karleuša, decenijama je prisutna na muzičkoj sceni i uspela je da od svog imena izgradi brend koji je probio granice Balkana. Svojim modnim kombinacijama, ali i muzičkim hitovima se iskristalisala kao vodeći umetnik, a svoju popularnost koristi i za podizanje svesti o mnogim temama koje su, reklo bi se još uvek nepopularne na ovim prostorima.

Foto: ATA images

 

 

Kao neko ko se deklariše kao vegetarijanac, nebrojeno puta je stala upravo u zaštitu životinja, koje trpe torturu pa i bivaju, kako ona kaže, ubijene zarad mode, ishrane ili čiste razonode, odnosno lova. Ovog puta oglasila se kako bi apelovala na zaštitu iznemogle životinje, koja je očigledno zanemarivana od strane vlasnika.

Na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prati 2.5 miliona ljudi, redovno se može videti kako deli scene poput ovih, u nameri da pruži pomoć onima kojima je to napotrebnije.

Foto: Instagram printskri/karleusastar

 

 

Sada je podelila fotografije na kojima se vidi pas koji je u prljavstini i blatu, na hladnoći i vetru, vezan i izgladneo do te mere da mu se rebra mogu videti, te da pritom jedva stoji na povređenim nogama.

- Dobila sam ove slike putem mejla. Molim sve ljude koji znaju o čemu je reč, ko je monstrum koji u ovakvom stanju drži izgladnelog psa bez vode na lancu i zašto se već nije pozvala policija? - glasio je opis prve fotografije koju je Jelena podelila putem svog profila na pomenutoj socijalnoj mreži, a potom je usledila i naredna fotografija.

Foto: Instagram printskri/karleusastar

 

 

- Komšije, vi koji ste ovo slikali, odmah zovite policiju i prijavite monstruma - zaključila je JK apelujući da bilo ko, ko je u mogućnosti, pomogne nedužnoj životinji koja prolazi patnju.

Verujemo da će ishod ove tragične priče ipak biti pozitivan nakon što je Jelena podelila uznemirujuć materijal.