Љубавну бајку Ивана Милинковића некадашњег фронтмена "Легенди" у једном периоду уздрмали су новински натписи о прељиби и разводу, што и није неко чудо ако узмемо у обзир да је одувек важио за миљеника женског рода како због стаса којим може да се похвали, тако и због гласа којим буди најлепше емоције. Ипак, све је остало само на спекулацијама, он је оштро негирао ове наводе, те истицао у више наврата како су његово најбоље друштво супруга Милица и син Ивана Милинковића, Филип на којег је певач посебно слаб. 

Фото: Анђела Стевановић

 

 

- Први пут сам се оженио са 32 године. Весна је била моја велика љубав још из КУД Лола, где сам одлазио и певао. Развели смо се после седам година брака. Нисмо имали децу. Да јесмо, вероватно се не би тако завршило - рекао је не тајећи да је силно желео да се оствари као родитељ што му се две године након развода и оствраило:

- Са четрдесет сам добио сина, то је живот. У животу имаш неке планове, али и живот има неке своје. И све он то послаже, те коцкице - испричао је недавно у исповести за "Курир" певач који је на једном наступу упознао Милицу, са њом упловио у романсу, а као плод љубави дошао је син Ивана Милинковића који је по мишљењу многих слика и прилика свог популарног оца.

- Филип се родио 2. 12. 2002. у 2.20х. Све је у симболу броја 2 - открио је познати певач занимљив податак из биографије свог јединца, за кога каже да је свестрано талентован, има слуха, али је одлучио да студира ИТ.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Од више људи чуо сам да је Филип лепо васпитан, у фазону, као да је са двора сишао, морате мало да га „покварите“ да би се лакше прилагодио овом свету. Тако неки савети. А ја му кажем, сине, кроз живот мораш да идеш срцем, мозак је ту само да контролише ситуацију. Када доносиш неке одлуке, донеси их трезвено, али нека ти срце буде испуњено. Иначе, не мешамо му се у његов пут. Хоћу да се сам одреди, а све што буде желео отац ће му дати. Као и мени мој што је - поручио је Иван.