Слобода се забављала са редитељем Југом Радивојевићем, који је сада у браку са глумицом Миленом Васић.

Мићаловићева и Радивојевић остали су у добрим односима након раскида, а Милени никада није то сметало.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Годинама се пише на тему моје везе са Слободом Мићаловић и не знам кога то више занима. Па да ставимо тачку. Слобода је моја другарица и желим и њој и њеној дивној породици све најбоље - изјавио је Југ једном приликом за Курир.

Југ Радивојевић је сада у браку са глумицом Миленом Васић, а о својој некадашњој љубави је у једном интервјуу рекао:

- Изузетно ценим Слободу, били смо у лепој вези и драго ми је што се њена каријера одлично развија. Ја волим жене, у сваком смислу, а нарочито глумице јер знам колико је то тежак и захтеван посао, нарочито ако се глумица остварује и као мајка. Моја мајка, жена, сестра, све су глумице, и могуће је да сам често био упућен баш на жене из бранше јер нисам имао времена да се дружим са неким другима - закључио је редитељ. 

 

 

Глумица Милена Васић последњих година у складном је браку са Југом Радивојевићем, директором Београдског драмског позоришта, а како је испричала једном га је изгубила, па их је судбина поново спојила.

Забављали су се током студентских дана, али их је касње живот одвео на различите стране.

У међувремену се Југ оженио и добио сина Вука, а Милена удала и родила ћерку Лану и сина Николу. Ипак, ни једно ни друго нису се задржали у тим заједницама.

 

 

Након што су се растали од тадашњих партнера, судбина им је поново укрстила путеве, а они су одлучили да овог пута озваниче везу и сада живе у складном браку.