Певачицу Силвију Недељковић сви памтимо као учесницу музичког такмичења "Звезда Гранда" која је учествовала у трећој сезони која се емитовала 2007. години. Силвија је тада заузела треће место, снимила неколико песама, а онда се опробала и као водитељка "Звезда Гранда" заједно са колегом Немањом Стевановићем.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Serbheart

 

 

Након што је одлучила да заувек напусти естраду и посвети се супругу и деци живот Силвије Недељковић променио се из корена. Некада звезда Гранда и водитељка истог формата потпуно је из својих идеала и снова истиснула музику и нема намеру да јој се врати, упркос инсистирању супруга, бившег фудбалера Црвене Звезде Саше Стаменковића.

Фото: Фејсбук принтскрин/Катарина Зивковиц

 

 

У јеку популарности, преко ноћи она је одлучила да је њеном музичком раду крај и да је време да тада са вереником, данас мужем и оцем своје деце отпутује у Азербејџан. Фокусирала се Силвија на породицу, обавезе супруге и мајке а по свој прилици естрадна јој много не фали.

Фото: Фејсбук принтскрин/Деана Ђукић

 

 

Ако је судити по фотографијама са њеног Фацебоока рекло би се да се да физички доста променила, угојила се, алли је и даље врло лепа. Такође се види нека раздраганост у њеним очима и мир, што засигурно бавећи се певањем не би сачувала. Одабрала је Силвија, верује се, прави пут за себе, а да ли  ће одлуку о повратку музици променити, остаје да видимо.

 

 

Свакако би се њени фанови томе обрадовали, јер јој не мањка талента и харизме. Наиме, естрадни живот Силвије Недељковић почео је тако што се пријавила за музичко такмичење "Идол", где је стигла до самог финала. У Звездама Гранда потом дошла је до седмог места, али убрзо се у оквиру истог формата опробала и као водитељка. Лепо се у свим сегментима Силвија снашла, на жалост многих, нестала је са лица земље тек покоју фотографију објави на Фацебооку, Инстаграм нема и самим тим не оптерећује се прошлошћу, а чини се ни будућношћу, док безбрижно стари крај Саше.