Иако су многи заборавили на овај мегатреш, српски Јутјубер потрудио се да је преко ноћи поново прослави - на прејак начин.

Ситком "Курсаџије" до пре неколико дана на ИМДб-у није имао ниједну оцену, а онда је преко ноћи постао најбоље оцењена серија на овом сајту. Више од 15.000 људи оценило је овај ситком са оценом 10 и тако је сместили у сам врх ове базе филмова.

Наиме, Марио Врећо, српски Јутјубер који не подноси Курсаџије, одлучио је да изведе експеримент и своје пратиоце позове да оду на ИМДб и дају десетку Курсаџијама. Врећо је снимио Инстаграм стори и одлучио да натера 10.000 од 45.000 својих пратилаца да му помогну у мисији. Дакле, речено жаргонским језиком младих, од "тешког хејта" до "шампионског пехара".

Врећо се потрудио и око визуелног идентитета Курсаџија на ИМДб-у. На запуштену страницу Курсаџија додао је фотографије, описе, али и своје име међу глумце из серије.

Српски Јутјубер неколико дана је чекао да његови фанови подигну рејтинг Курсаџија на ИМДб-у, а читав процес је снимао за Јутјуб. Брзо је уследио резултат. Више од 15 хиљада људи Курсаџијама је дало десетку. Међутим, то није све. Испод наслова се појавило и више од 450 коментара о серији, пише Индеx.

Ако сада у претрази на ИМДб-у укуцате име поменутог ситкома, видећете да дели прво место са неколико остварења.

(Ноизз.рс)