Актуелни задругар Звездан Славнић последњих месеци привлачи велику пажњу јавности својим поступцима и понашањем у ријалитију "Задруга".

Од готово самог уласка у ријалити Звездан је привукао пажњу на себе својом бурном биографијом - везе са популарним и контроверзним певачицама, али начином живота и робијашким стажом.

Наиме, млађи Славнић је осуђиван у Србији због убиства Оливера Јовановића 1998, као и 2010. због трговине наркотицима. Он је вишегодишње казне одлежао је у КПЗ Ваљево и Сремска Митровица, а пре пет година је изашао на слободу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Звездан Славнић из затвора је изашао пре пет година. У КПЗ Сремска Митровица одслужио је скоро трогодишњу казну због трговине наркотицима, након што је код њега пронађено 150 грама хероина. Ухапшен је 2008. и медији су тада наводили да је члан београдско-крушевачког клана.

У марту 1998. у клубу "Четири собе" упуцао је Оливера Јовановића, који је преминуо после 12 дана, а наводни мотив пуцњаве је била свађа око Ксеније Пајчин, Звезданове тадашње девојке. Због тога је осуђен на девет и по година, али је након осам година амнестиран. Током слободног викенда 2002. изазвао је инцидент јер је ударио власника једног ресторана. Против њега је пре две године године поднета кривична пријава због напада на полицајце и узнемиравања, пошто га је комшиница пријавила због пса.

Фото: МУП

 

 

 

Звездан је истакао да је Ксенија била његова највећа дечачка љубав.

- Јесте била највећа дечачка љубав, она је имала 17 година, ја 16 година. Годину дана смо били баш баш заједно, после се то развлачило. Моја највећа дечачка љубав - истакао је Звездан у емисији "Претрес недеље".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official/Д. Миловановић

 

 

- Видели смо се можда два три пута. Излазио сам на викенде, причали смо неких сат времена... Када смо се виђали, више смо ћутали него причали... Ксенија је била посебна... Девојчица пуна енергије, весеље, све најлепше може да се каже за њу. Друг, за*ебант, супер лик - рекао је Славнић.

Звездан је јавности постао познат као син славног кошаркаша Звезде, Зорана Моке Славнића. Но, Звездан није кренуо очевим стопама, већ је свој живот покренуо сасвим другим током, углавном криминалним због чега је већину година од почетка 2000. године провео иза решетака.

Мока је недавно у једном интервјуу потпуно оглоио душу и открио све детаље из приватног живота, као и какав однос има са сином Звезданом.

Славни Мока је чак и заплакао говорећи о наследнику и трагедији која је његову породицу задесила.

Фото: Небојша Параушић/П. Милошевић/Принтскрин Јутјуб/Задруга Оффициал

 

 

Он се присетио Звездановог одрастања и испричао бол коју у себи носи јер са својим сином Звезданом није провео времена колико је као отац требало.

- Нисам знао Звездана тако, мало смо времена провели заједно протеклих 20 година. То је једна туга. То је била највећа љубав између оца и сина, до 14-15-16 године. Обожавали смо се - рекао је Мока за Курир.

Славнић се дотакао и велике породичне трагедије која је задесила његову породицу, открио је како се осећао када му је син одлазио у затвор, а онда се током присећања се препустио емоцијама и заплакао.

- Немоћан сам. Добијам закаснеле вести, знао сам да то мајка неће моћи све да исконтролише. То ми је грешка живота што га нисам узео за себе. Могао сам то да урадим и на силу - рекао је Мока Славнић кроз сузе.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".