Ана Ћурчић постала је позната јавности након што ју је невенчани супруг Звездан Славнић преварио пред камерама ријалитија "Задруга" са 22 године млађом Анђелом Ђуричић.

 

Она се након неверства мужа редовно оглашавала на друштвеним мрежама, где је добила огромну подршку, а потом је решила да ситуацију окрене у своју корист и уселила се у Белу кућу где се суочила са Звезданом и Анђелом.

Њихов турбулетни однос из дана у дан све је интригантнији, а Ана је привукла велику пажњу и док није ушла у Белу кућу.

 

 

Наиме, она је очарала многе својом појавом и ставовима, а такође добијала је и бројне комплименте на рачун свог изгледа. На њеном Инстаграм профилу нашле су се и фотографије са мајком, а њихова сличност је невероватна.

Ана је једном приликом поделила фотографију своје мајке из млађих дана, а уз то је кратко написала: "Моја мама, моја снага".

Иначе, Звездан Славнић и Ана Ћурчић поново су се зближили и многи коментаришу да су на корак до помирења, па се многи питају да ли ће задругарка опростити јавну прељубу мужа.

 

 

Подсетимо, њих двоје су последњих 15 година били у емотивној вези, а Ана је неретко истицала да је увек била ту за њега, чак и док је издржавао затворску казну, такође је истицала да је бринула и о његовој болесној мајци.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".