Голубовић тврди да Звездан није био члан затворских банди, те да је гледао само себе да заштити од свега што је тамо могло да му се деси.

- Звездан је био нико и ништа што се тиче криминала у Београду и вероватно јавност не би ни знала ко је он да није убио човека због Ксеније Пајчин. Знам да се бранио пред полицијом и говорио да га је неколико пута ударио пиштољем у главу у самоодбрани, па је тако случајно опалио пиштољ. Причало се исто тако да је зверски убио Оливера Јовановића јер је нешто добацио Ксенији Пајчин. Он тврди да Ксенија те вечери и није била ту, он је можда нешто мутио. Остаје да се види како је могуће да је казна затвора умањивана неколико пута - прича Кристијан Голубовић на почетку и открива како се Звездан понашао кад је отишао на издржавање затворске казне.

Фото: Ред ТВ принтскрин

 

- После тог убиства почео је да ради с дрогом, па је тако пао, на крају су га ухватили. Пао је у Крагујевцу или Пожаревцу, па је добио две или три године затвора. У затвору се никад није чуло за њега. Никад није био у екипама или неким клановима, него је све радио сам за себе. То вам говори да он у затвору није био велика глава, није се био, није клао, није кршио правила него је, као жена, све слушао и аминовао. Вероватно је добио инструкције од споља како треба да се понаша, па је следио то да би раније изашао из затвора. Он је тамо био мањи од маковог зрна, чим се за њега нигде није чуло. Ви знате да се о затвореницима који су опасни прича и ван зидова затвора. Шта сте икада чули о Звездану из тог времена? Ништа! Он је тамо био нико и ништа, то је и показао кад је ушао у ријалити - наводи он.

Некадашњи задругар каже да Звездан никада није причао лоше о њему, али да није стајао ни у његову одбрану кад су други задругари покушавали да га понизе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Звездан никад није смео да прича ружне ствари за мене, али је аминовао кад други причају лоше. Знао је увек да сам добар пријатељ његовог оца Моке, зато је ружно што је допуштао да у његовом присуству мене неко блати. Требало је да прекида то кад се причало у ријалитију, а не да ћути. Кад сам то видео, он је постао мртав за мене. Не може да ми стане на црту никако, а да га блатим сад на све стране, нећу из поштовања према његовом оцу - говори он.

Голубовић каже да су познати бизнисмен Аца Булић и он добри другови.

- За сада нећу причати детаље његове и Анине везе, било је ту свега и свачега. Кад бих проговорио о Ани и Булићу, све би се тресло, али ми смо добри пријатељи и не иде да без његове дозволе причам било шта. Знам да би ме после звао, нећу да будем такав човек - истиче Кристијан.

- Ана је причала мојој Кристини све о Звездану, да је он варао по целом Београду. Сазнала је све још кад је почело оно пипкање по ријалитију са Александром Николић. Тад је било јасно да Ана није једина жена у његовом животу, што је после потврдио везом с Анђелом Ђуричић. Он је шврљао около, мислио је да она никад неће да сазна, али је вероватно већ тад добијала поруке са стране да јој Звездан нешто ради иза леђа - закључио је Кристијан.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".