Анђела Ђуричић, љубавница Звездана Славнића, имала је наводно и више него бурну прошлост, од везе са проблематичним мушкарцем до прекида са истим, након чега је у пијаном стању села за волан, па се закуцала у зграду недалеко од своје куће.

Она је тешко поднела то што је дечка ухватила с другом, па је због љубоморе хтела да наводно дигне руку на себе.

 

Фото: АТА имагес/Принтскрин/Инстаграм/andjeladjuricic.zadruga5

 

 

-  Анђела је по природи темпераментна, свађалица је и не воли неправду. Није имала много веза, али су све биле дуге. Мислила сам да ће са сваким дечком да склопи брак пошто су јој везе трајале и по пет година, па онда одједном позове и каже да је раскинула. У једног момка је била заљубљена толико да се с друштвом није ни виђала. Били смо јој небитни! Нон-стоп су били заједно, он је неколико година старији од ње, држи аутомаханичарску радњу. Ухватила га је у превари кад је случајно и без најаве дошла код њега у локал. Био је у канцеларији с неком девојком, али није закључавао врата, па их је ухватила на "гомили". Није правила сцену, само се окренула, села у ауто и отишла кући.

Ђуричићка је сутрадан наводно звала другарицу, тражила је да се нађу да јој исприча да је дечка ухватила у превари.

- Позвала ме је око шест сати по подне да ми каже да морамо дапричамо. Рекла сам јој да можемо да одемо на пиће око осам с обзиром на то да живим мало даље од центра града, па да бих стигла све обавезе да завршим. Чим смо се нашле, видела сам по њој да нешто није како треба и одмах сам је натерала да прича. Рекла је да је дечка ухватила с другом у радњи и да јој је живот постао "пакао". Причала је како без њега не може да живи, ма ужаш један! Рекла сам: "Анђела, ајде не лупетај! Није једини мушкарац на свету. Идемо за викенд у град, наћи ћеш и лепшег и згоднијег. Покушавала сам да је утешим, али никако ми није успевало - испричала је њена другарица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Pink.rs

 

 

- Наручивала је жестину, видела сам да се баш напила, али сам је пустила. Мислила сам да ће да јој буде лакше. После смо се нормално растале и око 11 сати ме је њена мајка позвала. Рекла ми је да је ван себе и да је Анђела превезена у болницу. Закуцала се намерно аутом у зграду, то је испричала лекарима кад је дошла себи. Страшно је то било, нико то не треба да уради због раскида. Више јој то никад није пало на памет. Надам се да је научила лекцију за цео живот. Ово јој није требало, али ето - завршава другарица задругарке за Ријалити.

Анђела Ђуричић је једном приликом испричала све о својој трагедији.

- Седели смо у кући, једну ноћ, све је било океј. Причали смо о неким плановима, вечерали. У неком тренутку је мој брат рекао да иде да се провоза, да сипа гориво и да се враћа одмах. Међутим, своју собу је неколико дана пре тога поспремио, што није никада до тада. Он пође онако и не прође ни пет минута, звони тати телефон. Зове га комшија да дође хитно, Никола је настрадао. Нисмо могли да верујемо, човек је до мало пре био ту.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Имао је саобраћајну незгоду на путу до пумпе. Коинциденција је то нека, да се није десило, рекла бих да је немогуће, на путу до пумпе, дувао је неки јачи ветар, сипао је гориво. Вратио се и сад има та велика кривина, када је прошао није било ништа, а кад се враћао, дрво је пало на пут баш иза кривине. Покушао је да избегне то дрво, јер га је видео и ето скренуо је са стране. Ливада је била, али је он мислио да нема ништа, а по сред те ливаде се налазила огромна рупа и просто, уместо да прође равно, упао је у рупу. Дошли смо и затекли смо страшну ситуацију - рекла је Анђела која је имала 18 година када јој је брат настрадао:

- Он је имао 22 у том тренутку. Није било наде да му се укаже помоћ. Мама, тата и ја смо га извадили у онесвешћеном и катастрофалном стању. Био је онесвешћен, али му је и даље куцало срце. Да, то је најтежа слика коју сам видела у животу. После тог летовања, гледали смо да правимо планове за будућност, то је било лето када се планирало и онда дође сцена кроз пет минута, коју ћу заувек памитити - говорила је Анђела кроз сузе.

- Ја јако тешко прихватам људе у живот, али се исто тако раздвајам тешко и сваки пут имам утисак да нисам стигла да им кажем. Колико год ми волимо браћу, сестре, бабу, а никад не идемо за њима и говоримо им да их волимо. Просто, покажемо шта осећамо. Мислим да сам ја неко ко вољене особе ставља испред себе. Увек остане то да га много волим. Да сам знала да дођем и да му кажем да је најбољи брат на свету, да је неко кога вреди имати, да сам поносна, да волим што имам таквог брата у животу. ''Волим те", то су ствари које нисам стигла да кажем - истакла је она једном приликом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Дала бих све на свету да дође и да могу да му кажем те неке ствари. Знаш како, лето је и гужва је. Док је дошла Хитна, можда да су стигли раније, можда би било другачије. Нисмо могли да возимо, јер не смемо у том стању тела да возимо тек тако. Чекали смо, сад се и не сећам, јер ми је сваки минут као година било. Било је највише 10 минута, можда је било и пет, али је мени сваки минут био као година. Искрено да ти кажем, ми сваки дан од тада, понављамо једно другом породично да се волимо, да ценимо једно друго. Не знаш колико волиш некога, док га не изгубиш. Ценимо сваки моменат и од тада смо повезани као никад до сада. Битно ми је да знам у сваком моменту где смо ако смо раздвојени. Ја све време размишљам, мени је пет минута променила цео живот - плакала је Ђуричићева.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".