О односу љубавног троугла Звездан Славнић, Ана Ћурчић и Анђела Ђуричић прича се данима уназад. Анин улазак у шесту сезону ријалитија ''Задруга'' пореметио је све, а нарочито Звездана који не може да се обузда те плаче, виче, ломи по кући, а у једном тренутку је и искочио кроз затворен прозор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

Он је синоћ имао емотивни слом пред Аном, те је пао на колена, молио је и плакао, па ни она није успела да остане у потпуности имуна на његове сузе, те је и сама заплакала.

Међутим, многима је засметала једна Звезданова реченица која је у јавности пробудила сумњу да су њих двоје у договору и да све раде смишљено.

- Јесам ли добро скочио? - питао је Славнић алудирајући на искакање кроз прозор.

 

 

- Ха? - питала је Ана

- Јесам ли добро скочио?

- Каскадерски - насмејала се Ана.

Овај видео кружи друштвеним мрежама, а изазвао је велику полемику у јавности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Mikimau5

 

 

Наиме, јасно се види да је Звездан рукама заштитио лице и очи, а да је у залету прво коленом разбио стакло! Ова “техника” пробијања стаклених врата изгледа врло увежбано, а на вештини би му позавидели многи каскадери! Такође, осим што то није урадио у жару свађе, пре него што се залетео прво је неколико пута одмерио врата, што је многе навело на закључак да је одглумио афекат, те да је све то урадио како би емотивно манипулисао Аном.

Наиме, драматична сцена у којој се Славнић свом снагом залеће и пролази главом кроз стаклена врата потресла је гледаоце ријалитија, али врло брзо су сви закључили да је Звездан прошао без иједне једине огреботине! Фанови “Задруге” су се одмах бацили на раскринкавање Славнића за којег тврде да није ни имао намеру да повреди себе, о чему сведочи и успорени снимак.

 

“Психо маниплише целом кућом”, “Прво главом израчуна где су летвице на вратима па руком пробије да се не повреди, као каскадер. Све је смисљено, ко и сваки његов корак”, “Слина фолирантска”, “Ха, ха, ха лик пролеће кроз стакло, а ставља руке да не повреди главу”, “Три пута је ишао до врата и назад мерио како му је најсигурније и тек онда излетео и то с рукама напред. Притом ни једну огреботину нема, исто као и са ножем”, “Ово је такав фолирант, манипулатор… Треба ђубре истерати…”, “Човеце он зна да је она осетљива на његово здравље и да јој жао и сада манипулише, не зна како да скрене пазњу да би се она спустила и наставило се све како он хоће.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

Сличан случај сам нажалост видела”, “Намерно то ради да је застраши да не сме причати. Подршка за Ану!”, “Ана њега није смела оставити, јер јој је претио овим, то је очигледно”, “Врста емоционалне уцене. Ја цу да се самоповређујем ако ти Ана урадиш оно сто мени не одговара, ако ти казес ово/оно, ако останес у “Задрузи” ја ћу да се исечем, прођем кроз стакло… Другим речима опет је Ана “крива” за Звезданово понашање” – били су само неки од коментара.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".