- Отац му држи сервис рачунара, а он је радио са њим и сервисирао климе. То је често радио у старачком дому где је боравио муж Јелисавете Ђ. који је преминуо прошле године, након чега је она позвала сестру да дође код ње да живи - каже извор Курира.

Како наводи Горанова породица је из Сарајева и живот их није мазио.

- Они су избегли за Београд кад су Горан и његов брат били мали. Мајка није ишла са њим и отац није желео да је они више виђају. Горан је последњи пут видео кад је имао само осамнаест година и више никада. Она је покушавала да ступи у контак са синовима, али безуспешно - каже извор Курира.

Како је и Горанов отац Зоран Ђ. рекао за медије, несрећа је и та што је он већ сахранио једног сина.

- Ја сам једног већ сахранио, само замислите колико је тешко сада кад треба да сахраним и другог - рекао је кроз сузе Зоран који није желео да коментарише однос његовог сина са једном од убијених сестара.

Он је само објаснио и да Горан није био запослен у старачком дому како се већ наводило, већ је радио са њим и сервисирао уређаје, свуда па и у том старачком дому.

Заводио је

Према речима нашег извора, Горан је одржавао одличне односе са Јелисаветом јер је знао да она има новац, а он је био у проблему.

- Дружио се са њом, помагао њој и њеној сестри ако им нешто треба. Жена је вероватно помислила да ће им се наћи кад им нешто затреба пошто никог другог нису имале. Ишао је и да им честита Божић, просто им се увукао под кожу - истиче извор и додаје:

- Претпоставља се да је он желео паре да им извуче без да икога повреди, али да је жена схватила о чему се ради и да њихов однос ипак није какав је мислила да јесте, те је одбила да му само да новац. Ту је изгубио контролу.

Мотив

Горан је из стана у ком је извршио двоструко убиство узео и Јелисаветину платну картицу, те са ње скинуо милион динара. Због тога се претпоставља и да је мотив овог злочина било користољубље због Горанових коцкарских дугова.

- Био дугогодишњи коцкар. Због тог порока био је доста и дужан, на десетине хиљада евра и то су сви у крају знали - испричао један од Горанових познаника.

Његови пријатељи из детињства испричали су да су били убеђени да је био срећан и да су шокирани због свега.

- Прво су ми јавили да се убио, а мало после тога сам сазнао и због чега. Не могу да верујем, дружили смо се годинама, никада не бих помислио да би тако нешто могло да му падне на памет - каже Горанов пријатељ за медије.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".