- Otac mu drži servis računara, a on je radio sa njim i servisirao klime. To je često radio u staračkom domu gde je boravio muž Jelisavete Đ. koji je preminuo prošle godine, nakon čega je ona pozvala sestru da dođe kod nje da živi - kaže izvor Kurira.

Kako navodi Goranova porodica je iz Sarajeva i život ih nije mazio.

- Oni su izbegli za Beograd kad su Goran i njegov brat bili mali. Majka nije išla sa njim i otac nije želeo da je oni više viđaju. Goran je poslednji put video kad je imao samo osamnaest godina i više nikada. Ona je pokušavala da stupi u kontak sa sinovima, ali bezuspešno - kaže izvor Kurira.

Kako je i Goranov otac Zoran Đ. rekao za medije, nesreća je i ta što je on već sahranio jednog sina.

- Ja sam jednog već sahranio, samo zamislite koliko je teško sada kad treba da sahranim i drugog - rekao je kroz suze Zoran koji nije želeo da komentariše odnos njegovog sina sa jednom od ubijenih sestara.

On je samo objasnio i da Goran nije bio zaposlen u staračkom domu kako se već navodilo, već je radio sa njim i servisirao uređaje, svuda pa i u tom staračkom domu.

Zavodio je

Prema rečima našeg izvora, Goran je održavao odlične odnose sa Jelisavetom jer je znao da ona ima novac, a on je bio u problemu.

- Družio se sa njom, pomagao njoj i njenoj sestri ako im nešto treba. Žena je verovatno pomislila da će im se naći kad im nešto zatreba pošto nikog drugog nisu imale. Išao je i da im čestita Božić, prosto im se uvukao pod kožu - ističe izvor i dodaje:

- Pretpostavlja se da je on želeo pare da im izvuče bez da ikoga povredi, ali da je žena shvatila o čemu se radi i da njihov odnos ipak nije kakav je mislila da jeste, te je odbila da mu samo da novac. Tu je izgubio kontrolu.

Motiv

Goran je iz stana u kom je izvršio dvostruko ubistvo uzeo i Jelisavetinu platnu karticu, te sa nje skinuo milion dinara. Zbog toga se pretpostavlja i da je motiv ovog zločina bilo koristoljublje zbog Goranovih kockarskih dugova.

- Bio dugogodišnji kockar. Zbog tog poroka bio je dosta i dužan, na desetine hiljada evra i to su svi u kraju znali - ispričao jedan od Goranovih poznanika.

NJegovi prijatelji iz detinjstva ispričali su da su bili ubeđeni da je bio srećan i da su šokirani zbog svega.

- Prvo su mi javili da se ubio, a malo posle toga sam saznao i zbog čega. Ne mogu da verujem, družili smo se godinama, nikada ne bih pomislio da bi tako nešto moglo da mu padne na pamet - kaže Goranov prijatelj za medije.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".