Гоца је овај пут донела свој суд када су у питању мушкарци. Њен отац је био војно лице, па је навикла на другачији живот него остале девојке и имала је другачији модел мушкарца испред себе. 

Она је у емисији "Пулс Србије" једном приликом изјавила следеће:

- Ја сам жена која верује да код мушкараца и жене важи правило, какав на јелу такав на делу. Не знам шта бих радила са мушкарцем који мрљави док једе, такав не би могао да ме одбрани ако ми неко на улици отме ташну.

Фото: АТА имагес

 

Она је детаљно описала идеалног мушкарца: 

- Замисли мушкарца, али правог мушкарца. Биологија је биологија, била је добра милионима година пре нас, додуше новој генерацији нешто не одговара. У сваком случају, сматрам да би мушкарац требало да буде физички јачи од мене, да има шира рамена, а ја већу гузицу. Није ми природно и нормално да мушкарац има велику гузицу, а сићушна рамена - започела је Тржан, па наставила о исхрани мушкараца:

- Не могу мушкарце који једу салатице и пазе на сваки детаљ. Мушкарац би требало да поједе цео оброк и да олиже тањир. То значи да је моја магија деловала, заиста сматрам да какав је на јелу такав је и на делу. Данас сам кувала пасуљ и мислим да је океј да мушкарац то поједе.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".