Певачица Тања Савић важи за једну од омиљенијих наших певачица. Ведар дух, природна лепота и осмех који је стално краси су оно по чему је певачица препознатљива.

Комшије су откриле детаље о Тањи до сада непознате јавности.

- Тања је овде једна од најомиљенијих комшиница. Још увек је нисам видела нерасположену или без осмеха. Жена плени добротом и харизмом. Радо се јави, чак стане да поприча ако има времена - истакла је комшиница и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Виђам је у друштву сестре и синова углавном. Искрено, ми овде сви коментаришемо да је штета ако се не уда поново. Не треба да се осврће на прошлост, ако је једном било лоше, сигурно неће и други пут да јој се заломи такав лудак.

Новинске екипе обишле су оближњу пијацу на којој кажу да Тања редовно долази.

- Она је наш стални купац, долази у друштву сестре. Обе су јако љубазне и нису циције. Тања уме да остави кусур и части нас. Она је жена која поправи дан својим осмехом. Заиста немам шта ружно шта кажем за њу - каже један старији господин који ради као продавац на пијаци у Смедереву.

Фото: АТА имагес

 

Родни град певачице не крије понос што је Тања успела и постала једна од највећих музичких звезда.

- Овде сви ми јако волимо нашу Тањицу. Поносни смо на њу и на њен успех. Још од такмичења “Звезде Гранда” смо знали да ће постати један дан ово што је сада. Синови су јој преслатки на њу. Они су дивна породица, све их волимо. Кажу да је неодговорна што се посла тиче понекад, да је лења да снима али изгледа да се опаметила - каже једна девојка, док њена мајка додаје:

- Жао ми је што јој није успео брак јер заиста мислим да заслужује неког да је воли искрено. Делује ми као да јој ипак та јача половина фали, али да вешто жели то да прикрије.

Фото: АТА имагес

 

Суседи Савићеве открили су да ли верују у то да је она била у романси са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем.

- Комшије кажу да су га виђале када је једном долазио, али сви су знали да то неће опстати. Она је добра и лепа, али ипак је он градоначелник. Неће се експонирати са певачицом - каже Бојан, младић који живи у близини певачицине зграде.

 ​- Добра је она, али не делује елоквентно, да ме не схватите погрешно. Могла је да буде наследница Цеце и Брене да је била паметна. Поповић ју је фаворизовао али је она била неодговорна, а онда се преселила у Аустралију. Има и харизму и стас и глас, али дуго их није паметно користила. Сада се тргла након развода али су дошле и неке нове звезде - казао је један господин.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".