Goca je ovaj put donela svoj sud kada su u pitanju muškarci. NJen otac je bio vojno lice, pa je navikla na drugačiji život nego ostale devojke i imala je drugačiji model muškarca ispred sebe. 

Ona je u emisiji "Puls Srbije" jednom prilikom izjavila sledeće:

- Ja sam žena koja veruje da kod muškaraca i žene važi pravilo, kakav na jelu takav na delu. Ne znam šta bih radila sa muškarcem koji mrljavi dok jede, takav ne bi mogao da me odbrani ako mi neko na ulici otme tašnu.

Foto: ATA images

 

Ona je detaljno opisala idealnog muškarca: 

- Zamisli muškarca, ali pravog muškarca. Biologija je biologija, bila je dobra milionima godina pre nas, doduše novoj generaciji nešto ne odgovara. U svakom slučaju, smatram da bi muškarac trebalo da bude fizički jači od mene, da ima šira ramena, a ja veću guzicu. Nije mi prirodno i normalno da muškarac ima veliku guzicu, a sićušna ramena - započela je Tržan, pa nastavila o ishrani muškaraca:

- Ne mogu muškarce koji jedu salatice i paze na svaki detalj. Muškarac bi trebalo da pojede ceo obrok i da oliže tanjir. To znači da je moja magija delovala, zaista smatram da kakav je na jelu takav je i na delu. Danas sam kuvala pasulj i mislim da je okej da muškarac to pojede.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".