Певачица је за време прве године студија туризма изнајмила стан код брачног пара Штајдохар и са њима постала врло добар пријатељ. Она је убрзо прихватила да чува њихому ћерку Ану Штајдхар. Лепа брена није ни слудила да поред ње расте њена будућа колегиница.Живот их је раздвојио, а оне су нашле начин да поново дођу у контакт.     

Фото: АТА имагес

 

- Тог периода се заправо и не сећам јер сам била беба. Оно што знам, то је оно што сам чула од родитеља. Тада је Лепа Брена била само Фахрета Јахић, становала је у станчићу који су јој рентирали моји родитељи, доле испод Ташмајдана, код Палилулске пијаце. Узгред је радила као бебиситерка и чувала ме кад није имао ко. Убрзо је њена каријера кренула узлазном путањом, а из тог периода је остала та симпатична анегдота. Такође, могло би се рећи да ме је Брена на неки начин предодредила за бављење музиком - рекла је Ана једном приликом.

Фото: АТА имагес

 

Ана Штајдохар је некадашња чланица групе Тап 011, а у браку је са саксофонистом Николом Демоњом са којим има двоје деце, ћерку Ниу и сина Лава.

(Глориа)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".