Вељко је истакао да му је веома важно да му син одраста далеко од очију јавност, што је велико изненађење, будући да је породица Ражнатовић изузетно популарна и ван граница Србије.

Како каже, најважније је да му син буде Србин, да зна одакле потиче и да буде свестан наших обичаја и традиције.

Фото: Инстаграм принтскрин/bogdanaraznattoviic

 

- Сматрам да нас све у последњих 30 година наводи да се стидимо свог порекла и да се стидимо да будемо патриоте. Чим је неко Србин, одмах је етикетиран да си као неки сељак. Супер, сине, буди онда сељак. Онда ти је и тата сељак, и деда и сви смо сељаци и то је то - каже Вељко Ражнатовић и додаје:

- Прво и основно је да ми син буде Србин. Да научи српску историју, српске обичаје, не европску наметнуту историју, него српску. Да зна одакле потиче, да зна своју породичну лозу, своје стабло Ражнатовића, да зна праву верзију свог деде, а не оно што прочита на Википедији и наравно да буде добар и честит човек и да буде поштен - рекао је Вељко, који истиче да нема идеју чим би син могао да му се бави у животу.

Фото: АТА имагес

 

- Волео бих да буде спортиста. То је најлепше што можеш да будеш. Волео бих што даље да га склоним од јавног света, не бих волео да одраста поред камере. То је проклетство једно, нико са мном није живео пет минута, нити зна мој дан. Добијам велику осуду људи шта год да сам радио и мислим да му то не треба и мислим да ће му много квалитетнији живот бити ако му се свака грешка у малдости не преувелича. Не видим га ту, све бих радио у својој моћи да га склоним - каже Вељко, кога посебно погађа људска злоба и љубомора.

Вељко истиче да треба да се ради на наталитету и да се што више српске деце рађа, као и да би волео да има петоро деце.

- Имам жену и децу. Не може тата да се враћа у пет ујутру из града пијан и да буде кретен. Као што ме је ноћни живот уморио тако су ме умориле и везе са девојакама са којима није требало да будем. То је све грех. Све то што сам ја радио је ненормално и грешно. Може сада неко да каже, јер је 21. век, да је ово све затуцано, али ја мислим да су они који то раде и тако мисле ненормални - каже Вељко, који истиче да је имао среће да је рано пронашао жену свог живота.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Наш живот је јако досадан, али мени најлепши на свету. Ја имам супружницу. Не само да сам подржао њену одлуку да не буде део јавности, него не би ни била моја жена да је супротно - каже Вељко.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".