Новак Ђоковић иде по титулу на Аустралијан опену, играће против Стефаноса Циципаса за 10. трофеј у Мелбурну. Оно што радује све јесте то што делује да је повреда задње ложе прошлост. Велике заслуге за то има докторка Маријана Ковачевић. Она је позната као особа која користи коњску плаценту и она је дошла на други континент да помогне српском тенисеру.

Потврдио је то и Ноле на конференцији за медије после меча са Томијем Полом. Признао је да је она дошла да му помогне. "Не могу да одајем детаље, дошла је пре неколико дана, пре тога сам овде у Мелбурну имао разне третмане и ишао сам до што више стручних лица који би могли да помогну. Досетили смо се и Маријане која је прошла пола света да дође овде, њено присуство и терапије су много помогне и осећам бенефиције тога на терену", рекао је Ђоковић.

Она му је помогла да се избори са повредом, а већ је на терену послао поруку Грку и рекао је да је "110 одсто спреман и да се физички осећа добро пред финале." Меч се игра у недељу од 9 сати ујутру по српском времену. Улог је и прво место на АТП листи.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".