Колумбијска поп дива Шакира у новој песми је понизила бившег играча Барселоне, поставила вештицу испред куће своје свекрве и прети да ће подићи бетонски зид.

Шакира и Пике били су заједно више од десет година, но прошлог лета су прекинули везу. Певачица је сигурна да ју је бивши фудбалер Барселоне варао. Схватила је то... због једне стаклене тегле џема од јагоде који је неко очито јео док је била на турнеји.

Женска освета је у таквим случајевима врло окрутна.

Раскинули су су, али дефинитивно још нису прошли кроз ову ситуацију. Све је почело песмом коју је Шакира објавила у јануару 2023. године с аргентинским музичарем, а у којој је дословно понизила свог бившег и упутила бројне референце на Каталонца. Притом, име бивше фудбалске звезде нити једном није спомињало. 

Пикеов пријатељ Ибаи Ланос касније је потврдио да је Шакирина песма посвећена растанку с фудбалером, иако су то ионако сви разумели. Песма је постала прави хит, дословно у једном дану скупила је више од 50 милиона прегледа, надмашивши по овом показатељу легендарни хит Деспастио у изведби Енрике Иглесијаса и Луиса Фонсија. 

Ово није била једина песма у којој је Шакира спомињала Пикеову издају. Постоје још барем две пјесме у којима се неизравно спомиње њен прекид с фудбалером. Певачица је на томе већ зарадила више од два милиона долара. Можда се о томе и радило?

Фото: Профимедиа

 

 

Пикеов одговор и вештица у кући бивше свекрве

Пике, наравно, није стајао по страни те се такође насмејао што је боље могао и нашалио се на рачун своје бивше. Прво је отпевао реченицу из Шакирине пјесме у којој је говорила о сатовима. Тако је Шпанац позирао с јефтинијим сатом рекавши да је то сат који ће "трајати до краја живота". А да би коначно задао ударац бившој, дошао је на утакмицу своје новоформиране Краљевске лиге и у аутомобилу ког је певачица поменула у негативном контексту.

Но, морамо признати да је Колумбијка била софистициранија у освети. Ставила је лутку вештице на балкон своје куће и усмерила је према кући своје бивше свекрве. Чињеница је да Шакира после развода од Пикеа и даље живи у Барселони, а кућа Жерарових родитеља је дословно надомак. Комшије су испричали да је певачица осим лутке вештице стално вртела своју песму максимално појачанау на звучницима. Пикеова мајка била је уплашена и забринута да ће постати жртва ритуала. Осим тога, Шакира је пријетила да ће изградити бетонски зид између своје куће и дома бивше свекрве.

Фото: Профимедиа

 

 

За издају сазнала по џему!

Али то није све! Како преноси Фоур Фоур Тwо, позивајући се на Схоw УСА, колумбијска поп звезда пронашла је занимљив начин да разоткрије неверу свог бившег партнера.

Једног дана вратила се с турнеје и видела да је неко појео њен омиљени џем од јагода. Шакира је сигурно знала да Пике то не може учинити јер мрзи овај џем. Стога је била сигурна да код куће постоји још једна жена с којом ју је Пике преварио.

Пике на ово још није реаговао никако, а може се само нагађати каква размишљања има о овоме. Чини се да прича ту неће завршити. Шакира ће се осветити до посљедњег, а Пикеу, очито, такође није страно све окренути у своју корист и на томе зарадити додатни новац.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".