Здравко Мамић тренутно је у центру пажње због сукоба две струје око Динамо Загреба, тако да је недавно одржао бурну конференцију за медије на којој је одговорио својим непријатељима, а један од њих је тренер и спортски директор "модрих" Анте Чачић.

Управо је Чачић, одговарајући Мамићу, открио и приватне вести из Здравковог живота: "Што се тиче моје енергије, нисам још у осмој деценији, ја сам у седмом као и он. Међутим, немам енергију као он да оснивам нову породицу".

Трагом ових речи, кренуо је и "Сторy.хр" и открио да је Здравко Мамић "фришко заљубљен". Некадашњи "алфа и омега" Динама је већ дуже време у бекству у Херцеговини, а тамо је упознао тридесетак година млађу Јелену П. из Љубушког.

Фото: Инстаграм принтскрин/beautybyzeljana

 

Незваничне информације говоре да би Здравко и Јелена ускоро требало да се венчају, а готово свакодневно их виђају у Мостару. Према информацијама хрватског листа "Сторy", пар је већ купио стан и планира заједнички живот. Интересантно је да Јелена иза себе има један брак који је окончан због љубавне романсе са Мамићем, коме је пре три године наводно била секретарица. Тада се није претпотсављало да су у вези пошто је Здравко Мамић био у браку са Марином Мамић, са којом има две кћерке (Иву и Луцију), док из првог брака има сина Марија.

После "шушкања" по кулоарима, гласине су постале све јаче када је Мамић поклонио скупоцени аутомобил "рејнџ ровер" Јелени, а виђени су и у једном ноћном клубу у Мостару. За сада није познато да ли је Мамић званично разведен, али судећи по томе да љубав између њега и Јелене цвета - и да је Чачић назначио да планира да оснује нову породицу - све више се прича о свадби.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Што се тиче Јелене П, врло је тајанствена на друштвеним мрежама и профили су јој свуда "закључани", али се ипак појавила једна фотографија која открива да је изузетно лепа.

(Мондо)