Novak Đoković ide po titulu na Australijan openu, igraće protiv Stefanosa Cicipasa za 10. trofej u Melburnu. Ono što raduje sve jeste to što deluje da je povreda zadnje lože prošlost. Velike zasluge za to ima doktorka Marijana Kovačević. Ona je poznata kao osoba koja koristi konjsku placentu i ona je došla na drugi kontinent da pomogne srpskom teniseru.

Potvrdio je to i Nole na konferenciji za medije posle meča sa Tomijem Polom. Priznao je da je ona došla da mu pomogne. "Ne mogu da odajem detalje, došla je pre nekoliko dana, pre toga sam ovde u Melburnu imao razne tretmane i išao sam do što više stručnih lica koji bi mogli da pomognu. Dosetili smo se i Marijane koja je prošla pola sveta da dođe ovde, njeno prisustvo i terapije su mnogo pomogne i osećam beneficije toga na terenu", rekao je Đoković.

Ona mu je pomogla da se izbori sa povredom, a već je na terenu poslao poruku Grku i rekao je da je "110 odsto spreman i da se fizički oseća dobro pred finale." Meč se igra u nedelju od 9 sati ujutru po srpskom vremenu. Ulog je i prvo mesto na ATP listi.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".