Као бомба у јавности је одјекнула вест да је водитељ дао отказ, а гледаоцима ће дефинитивно недостајати на малим екранима.  

О његовом отказу се доста спекулисало у јавности, а недавно се огласио Милан и ставио тачку на сва нагађања. 

- Главни разлог одласка са "Пинка" је незадовољство које се накупило. Донео сам одлуку у тренутку када је то било најбоље за мене. Решио сам и пресекао. Имао сам неколико дана за размишљање и нисам се двоумио. Дао сам отказ Милици Митровић. Пресабрао сам, схватио сам да је одлука коју сам донео најбоља за мене - рекао је Милан.

Фото: Принтскрин Јутјуб/AmiG Show

 

 

- Много аспеката је утицало, између остало од 2017. године не спавам. Здравствено стање ми је нарушено, али ништа од тога није конкретан разлог. Изгубио сам свој живот, радио сам и живео само за посао. Када то све ставим по страни, осетио сам да нисам део те приче и да треба да одем. Пројекат "Задруга" сам био ја. Триста посто сам давао себе за ријалити, што су ми потврдили и моји надређени. Мој максимум је допринео томе да свака емисија буде најгледанија - истакао је Милошевић. за "Блиц".

Након Милановог отказа, доста се спекулисало о његовом односу са челницима Пинк телевизије, Милицом и Жељком Митровићем. Судећи према друштвеним мрежама, нису остали у добрим односима, јер власник Пинка више не прати Милана на друштвеним мрежама.

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/миланмилосевиц_оффициал

 

 

Милан и даље прати Жељка Митровића на друштвеном мрежи Инстаграм, али Велики шеф је донео одлуку да њега обрише. Када је у питању његов однос са Милицом, нити она прати њега, нити он њу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".