Зорка се бавила прорицањем судбине, уклањањем црне магије, страхова и решавањем љубавних проблема. Имала је и закупљен термин на телевизији. Зоркин супруг је у агенцији клијентима заказивао термине, а они су за сваку сеансу плаћали 50 марака и хонорар који се у зависности од врсте проблема плаћао од 200 до неколико хиљада марака.

Зорка је чак завршила и у затвору, 25 дана због посла којим се бавила.

Фото: Јутјуб принтскрин/РЕПОРТАЖЕ - ТВ ДУГА ПЛУС

 

Оно што је мало ко знао јесте да су њен живот обележиле три велике трагедије, од којих се никада није опоравила. Наиме, она је изгубила три сина.

У браку са супругом Радивојем Барбаковим добила је синове Дејана, Драгана, Павла и Небојшу са којима је живела у Новом Милошеву. Најстарији син Дејан настрадао са 27 година у саобраћајној несрећи, син Драган је био ратни инвалид који је преминуо у 44. години од рака. У фебруару 2017. године умро је и најмлађи Небојша (41).

- Сахранити три сина је нешто најгоре што може да се догоди једном родитељу. Tрагедије сам предвидела, али нисам могла да их спречим. Хвала Богу, син Павле ми је жив и здрав. Живи у Новом Милошеву и долази код мене. Из другог брака имам Драгослава који је узорно и вредно дете - говорила је Зорка својевремено за медије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".