Певачица потиче из веома сиромашне породице. 

Рођена је као Минира Јашари, а њени родитељи Алија и Зоја, поред ње, имали су још деветоро деце. Сви они живели су у трошној кући без основних услова за живот, у приградском насељу Ледине.

Због финансијске ситуације Мина је дата на усвајање као петогодишња девојчица. Њу је прихватила и одгајила Дуда Ивановић, тетка популарног репера Ивана Ивановића Ђуса.

Мина је доживела једну тешку породичну трагедију. Наиме, када је била мала изгубила је рођену сестру која се утопила.

- Једна ми се сестра удавила када је имала тринаест година... То сам јако тешко поднела - рекла је Мина у једном интервјуу.

Костићева  никада није заборавила своје биолошке родитеље.

- Сви смо јако везани, јако се лепо слажемо. Чујем често да се људи не слажу добро са братом или сестром, нас је десеторо и сви се добро слажемо. Оца сам изгубила пре две године, за њега сам била баш везана... И заиста, нисам била ни свесна да ће ми бити овако тешко. Нико ме није питао како ми је... Фале ми много, жао ми је што се оцу нисам мало више посветила - рекла је Мина Костић у једном интервјуу.

Међутим пре непуне скоро три године мина је прошла кроз још један губитак. Наиме, умрла јој је помајка Дубравка. Певачицу је ова хумана жена усвојила када је имала пет година, а она се дуго борила са болешћу. Мина је ову информацију и потврдила за медије.

- Јесте, помајка Дуда била је болесна. Живот иде даље, има дете, њој сам потребна - изјавила је певачица.

Иначе, она је раније причала колико јој је тешко због Дудиног здравственог стања.

- Моја Дуда је срчани болесник, кубури са високим крвним притиском. Кад год јој се слоши, ја се уплашим за њен живот, све док ме лекари не смире добрим вестима и кажу да је Дуда стабилно. Најтеже ми је било у тим првим тренуцима, када сам чула да је имала инфаркт и када је била на интензивној нези. Нису ми дали да уђем у собу, али сам ја сатима била пред вратима јер сам знала да она зна да сам ту, уз њу. Нас две делимо све, радости, срећу, туге, успехе, падове, све што нам живот донесе - рекла је тада Мина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".