Zorka se bavila proricanjem sudbine, uklanjanjem crne magije, strahova i rešavanjem ljubavnih problema. Imala je i zakupljen termin na televiziji. Zorkin suprug je u agenciji klijentima zakazivao termine, a oni su za svaku seansu plaćali 50 maraka i honorar koji se u zavisnosti od vrste problema plaćao od 200 do nekoliko hiljada maraka.

Zorka je čak završila i u zatvoru, 25 dana zbog posla kojim se bavila.

Foto: Jutjub printskrin/REPORTAŽE - TV DUGA PLUS

 

Ono što je malo ko znao jeste da su njen život obeležile tri velike tragedije, od kojih se nikada nije oporavila. Naime, ona je izgubila tri sina.

U braku sa suprugom Radivojem Barbakovim dobila je sinove Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu sa kojima je živela u Novom Miloševu. Najstariji sin Dejan nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka. U februaru 2017. godine umro je i najmlađi Nebojša (41).

- Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim. Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete - govorila je Zorka svojevremeno za medije.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".