Звездан је покушао да пољуби Александру, али га је она одбила. Анђела је због његовог понашања покушала да побегне из ријалитија, али јој се вољени вратио. Звездан је схватио да Алекс жели Цара, али не одустаје од ње, јер је одлична за комбинацију. С друге стране, Анђели жели да направи дете. 

Фото:Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Не могу да схватим да ти нисам довољна и да хоћеш да љубиш Александру, коју нема ко није. Шта је с тобом? Погазила сам себе, пљунула на своје, спавала с тобом и ти ми ово урадиш? - говорила му је Анђела.

- Знаш да нисам хладне главе, немој увертиру, не могу да слушам глупости. Нервираш ме кад ми тако звоцаш. Алекс ме пали од почетка, она ми је за крес-варијанту, а ти си за брак. Схваташ, глупачо, разлику? - шокирао је Звездан изјавом.

- Да ли мислиш да можеш да причаш са мном отворено, да ли мислиш да, ако је само понашање проблем и ако то решимо, да ли стварно желиш да будеш са мном или можда желиш лакши начин. Не можеш да ми кажеш да би њу. Је л' си ти нормалан, човеце, шта је с тобом? - упорно му је причала Ђурићичка.

- Не бих свршио у тебе да не желим нешто озбиљно. Детета ми мог рођеног, мораш само да знаш да се нисам играо с тобом. Никада не бих ишао на своју штету. То што сам урадио није лепо ни најмање. Мићо, Анђела је за љубав, за кућу, а Алекс је безобразна, она ме ложи и узбуђује. Тако ме гледа. Она је девојка за с*кс. Анђели сам, бре, правио дете. Оно што имамо она и ја нећу имати с Александром. Она је к*рвински рођена и има то к*рвински у себи, што мене опасно ложи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/alex_mima

 

После овога, Анђела се понизила и имала интимне односе са Звезданом само да би га задржала. 

Ана, бивша невенчана супруга Звездана Славнића, коју је јавно преварио с Анђелом, прокоментарисала је њихов однос.

- Да напоменемо, Звекију је опет мало слабији вокабулар. Све што не разумете Звездана, питајте мене да вам ја појасним. Има ту разних дијагноза, одмах да вам кажем. Звездан има дијагнозе, у "Лази" је све - написала је Ана на Инстаграму.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".